Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

ΣΤ' ΤΑΞΗ από μακριά...- Ο ένας με τον άλλον μπορούμε να φτάσουμε μακριά...

Ένα πολύ εντυπωσιακό ντόμινο συναντήσαμε σουλατσάροντας στο διαδίκτυο αυτές τις μέρες και είπαμε να το μοιραστούμε μαζί σας. Θυμίζουμε πως ντόμινο είναι ένα παιχνίδι κατά το οποίο στήνουμε πλακίδια, το ένα δίπλα στο άλλο. Αν πέσει το πρώτο πάνω στο δεύτερο, αρχίζουν να πέφτουν όλα, το ένα συμπαρασύροντας το άλλο...Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό! Και διδακτικό, αφού μας οδηγεί σε όμορφες σκέψεις σχετικά με την υπομονή για να το φτιάξεις, τη συνεργασία των κομματιών ώστε να παρουσιαστεί το παρακάτω αποτέλεσμα...Για καλύτερη παρακολούθηση, δείτε το σε πλήρη οθόνη. Απολαύστε το!!

Ετικέτες ,

ΣΤ' ΤΑΞΗ από μακριά...- Μια... μακρινή, μα το ίδιο ζεστή καλημέρα!

cover photo, Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο
Ας έχουμε μια καλή μέρα!
Οι εξελίξεις και στην αναστολή λειτουργίας των σχολείων μας, ώστε να εμποδίσουμε τη μετάδοση του κορωνοϊού, μας κάνει όλους να ενεργοποιήσουμε κάποια ψηφιακά εργαλεία που θα επιτρέψουν την εξ αποστάσεως διδασκαλία και επικοινωνία μεταξύ μας.
Η εξ αποστάσεως διδασκαλία είναι πολύ χρήσιμο και πρόσφορο εργαλείο για να διατηρήσουμε,  μαθητές και οι εκπαιδευτικοί,την επαφή μας με την εκπαιδευτική διαδικασία στις παρούσες, έκτακτες συνθήκες που περνάει η χώρα μας.
 Βέβαια, η εκπαιδευτική επικοινωνία από απόσταση σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υποκαταστήσει την εκπαίδευση στην τάξη, ούτε να καλύψει τη διδακτέα ύλη. Ξεκινάμε μια μεγάλη κι ενδιαφέρουσα προσπάθεια, που, αν όλοι ανταποκριθούμε, καλά θα πάμε!
 Από την κ. Ρούλα και τον κ. Κώστα...  Σύντομα περισσότερα νέα!
 Μέχρι τότε...Τους αγαπημένους σας ...σαν τα μάτια σας!

Ετικέτες