Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

"ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΩΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΟΧΕΛΙΔΟΝΑ"


Το Σάββατο, 1 Απριλίου 2017, πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ορνιθολογική Εταιρεία η κατασκευή φωλιών για τα σπιτοχελίδονα, η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία !!! 
Γονείς και παιδιά εργάστηκαν μαζί και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. Το ίδιο και με το Εικαστικό Εργαστήρι, που ακολούθησε! 
Η προσπάθεια όλων των συμμετεχόντων ήταν εξαιρετική! Και το πιο βασικό το χάρηκαν! Γονείς και παιδιά δούλεψαν, συνεργάστηκαν από κοινού και είχαν ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Αφιερώνοντας λίγο ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους.















Εξαιρετική και η συνεργασία όλων των εκπαιδευτικών. Ιδιαίτερες ευχαριστίες όμως στους και στις κ.κ. Εύη Γεωργοπούλου, Αριστείδη Χρυσικόπουλο, Κώστα Ποδηματά, Αναστασία - Παρασκευή Νέγκογλου καθώς και στη Μαρία Δημοπούλου, που επιμελήθηκε το Εικαστικό Εργαστήρι.
Ευχαριστούμε επίσης την κα Βίκυ Γεωργιοπούλου, Εικαστικό του σχολείου μας για την υπέροχη αφίσα, που έφτιαξε σε συνεργασία με τους μαθητές και τις μαθήτριες του ΣΤ2. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την παλιά μας Εικαστικό κα Λήδα Σπερελάκη, που βοήθησε στην κατασκευή της πρώτης μας αφίσας, αλλά και την κα Ελένη Πέρρου για τη δημιουργία της δεύτερης χειροποίητης αφίσας μας!
Συγχαρητήρια 😤 σε όλους μαθητές, μαθήτριες, γονείς και εκπαιδευτικούς. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ !!!Και του χρόνου!